

نقد و بررسی پروژه مینور پارادایس
پروژه مینور پارادایس در نوآوری ایده نسبتاً موفق بوده اما در پاسخ به اقلیم ابتر مانده است و به جهت ایجاد زمینه بازتولید ایده باغها در مناطق خشک قابل تحسین است.
پروژه مینور پارادایس در نوآوری ایده نسبتاً موفق بوده اما در پاسخ به اقلیم ابتر مانده است و به جهت ایجاد زمینه بازتولید ایده باغها در مناطق خشک قابل تحسین است.
پارکهای پاپ آپ فضاهای نوآورانه و خلاقی هستند که استاتیک به نظر می رسند و می توانند اشکال بسیاری مانند کافه ها، کیوسک مجلات و غذاخوری کوچک را به خود بگیرند.
طراحی زمینهای نمایشگاه بر اساس ایده شهرسازی موقت ایجاد و توسط یک سازه چادری که یک شکل بدوی و جهانی از معماری است که درباره نیازهای مشترک انسان در این سیاره صحبت می کند، یکپارچه شده است.
ایده غرفه لهستان در اکسپوی 2015 میلان، برگرفته از شکوفه زارها و باغ های میوه لهستان است که برای منظر و اقتصاد لهستان بسیار مهم و حیاتی است.
غرفه برزیل دارای شبکه ای نرم و منعطف است که با هدف گرد هم آوردن مردم و تحریک کنجکاوی آنان طراحی شده است.
آلمان از خود به عنوان منظری پرطراوت و حاصلخیز، پر از ایده هایی برای تغذیه ی آینده انسان، یاد می کند. این غرفه، ضمن دعوت مهمانان به فعالیت کردن، به وضوح اهمیت کردار با احترام با طبیعت را برای تهیه غذا در آینده ترسیم می کند
غرفه اتریش نمونه ای زنده از سیستم های مرکب را ایجاد کرده که طبیعت و تکنولوژی را در هم می آمیزند و تجربه ای خوشایند را ایجاد می کند.
پاویون چین با موضوع سرزمین امید اهمیت ویژهای به محوطه خارجی داده و طراحی باغچه های گل و فضای نشستن در قسمتهای مختلف حس دعوت کنندگی ایجاد می کند.
بازدیدکنندگان در پاویون با پیروی از سفر زنبور عسل در میان چمنزارهای بریتانیا، تجربه ای منحصر به فرد را برای رسیدن به کندوی عسل پشت سر می گذارند.
اکسپو ۲۰۲۰ در شهر دبی فرصت مغتنمی است که اگر به نقش منظر در طرح ریزی آن دقت شود می توان شاهد بروز و تجلی «منظر نمایشگاهی» باشیم، عرصه ای که در آن معماران منظر، فضاهایی تعاملی، پایدار و خاطره انگیز می آفرینند.
انتشار متن مطالب «معمار منظر» در نشریات کاغذی یا رسانههای دیجیتال، بدون کسب اجازه از مدیر سایت ممنوع است.